Līdz šim iepērkos RIMI, bet tā kā šobrīd visur jāskatās kur ietaupīt tad lēnām apzinu arī citus tālākus veikalu variantus. Rīgas centrāltirgū atsevišķas lietas ir lētāk, bet tikko bija pa TV sižets, ka dažām precēm tirgū tik liela pašizmaksa, ka veikalos ir pat lētāk.. Pašos produktos no Lāču maizes pārgāju uz Rankas ķelmēnu maizi – lētāk un pat garšīgāk, varu ieteikt :) Kādus veikalus man kāds varētu ieteikt? Atbildēt
Atbildu : Lilita arī iepērkas Matīsa tirgū :) Atbildēt
30. jūn.
Šlesers pērk tirgū :)
Atbildu stepiņš: Es tev ieteiktu vecmilgrāvī vienu veici, bet šaubos vai tev tas ir tuvumā, rīga ir diezgan liela Atbildēt
stepiņš 30. jūn.
Līdz šim iepērkos RIMI, bet tā kā šobrīd visur jāskatās kur ietaupīt tad lēnām apzinu arī citus tālākus veikalu variantus. Rīgas centrāltirgū atsevišķas lietas ir lētāk, bet tikko bija pa TV sižets, ka dažām precēm tirgū tik liela pašizmaksa, ka veikalos ir pat lētāk.. Pašos produktos no Lāču maizes pārgāju uz Rankas ķelmēnu maizi – lētāk un pat garšīgāk, varu ieteikt :) Kādus veikalus man kāds varētu ieteikt?
Nerādīt visu komentāru
Līdz šim iepērkos RIMI, bet tā kā šobrīd visur jāskatās kur ietaupīt tad lēnām apzinu arī citus tālākus veikalu variantus. Rīgas centrāltirgū atsevišķas lietas ir lētāk, bet tikko ...
Rādīt visu komentāru
|
Rolands Celmiņš
Rīga |
Kādu brīdi pirkos arī Maxima, bet kaut kā man vairākas reizes sanāca sapirkt vecus produktus un tagad RIMI cienu vairāk.
Tirgū praktiski neiepērkos, jo neticu tiem viņu svariem un cenas nemaz tik zemas tur nav.
Atbildēt
|
Teaparadise
Rīga |
Ieteiktu pāriet arī uz kvalitatīvām tējām , jo kvalitatīvas tējas var uzliet daudas reizes.Citas pat līdz sešām reizēm!
Jo mazvērtīgāka tēja , jo ilgāk jātur uzlietais ūdens.Labai tējai pietiek pa 30 sek.
Atbildēt
LABDIEN! ES jūtu, kā smaržo Jūsu kvalitatīvā tēja... Tā atnākusi līdz pašai VALMIERAI. UN jau silda mūs. VAI mēs nevarētu sazināties arī FORUMĀ? tātad SVEIKA RĪGA! Atbildēt